Angus Cloud a Polo Ralph Lauren Nagykövete

Angus Cloud, az Eufória c. sorozatból jól ismert színész most a Polo Ralph Lauren Nagykövete. Fezco szerepének megtestesítője az HBO sorozatban a márka új illatainak – a Polo Green-nek, a Polo Blue-nak és a Polo Red-nek – arca.

Cloud nem csak a népszerűsége miatt vett részt a kampányban. A Ralph Lauren Fragrances elnökének tetszett a színész időtlen stílusa, és nagyra értékelte a márkával kapcsolatba hozható történetének hitelességét. Mint kiderült, Cloud gyerekkora óta rajongott a Polo Ralph Lauren-ért. A kampányban elmeséli, hogyan fedezte fel a Polo világát, és szeretett bele a jellegzetes logóval, azaz a lovaspóló-figurával ellátott ingekbe. Bevallotta, hogy fiatalabb korában főleg használtruha-üzletekből öltözött, és ha talált valamit, amin Polo póni volt, azonnal megvette. Egyszer csak észrevette, hogy a gardróbját főleg Polo Ralph Lauren ingek teszik ki és már hónapok óta nem vett fel pólót – így indult útja a márka képviselete felé.

Az Eufória c. sorozat alkotói nem hagyhatták figyelmen kívül a színész ezen preferenciáját. A Polo iránti szeretete a sorozat szereplőjének gardróbában is tükröződik – Fezco sok jelenetben Polo Ralph Lauren inget visel. A Polo Ralph Lauren kampányban a színész kék oxford ingben, klasszikus nyakkendőben, zöld és barna baseballdzsekiben és bézs színű nadrágban jelent meg. A legújabb Polo Ralph Lauren kollekció már elérhető a Gomeznél!