BLAUER USA A GOMEZ AJÁNLATÁBAN – ÚJ NŐI MÁRKA

Új márka került a Gomez kínálatába - a BLAUER USA. A BLAUER USA egy amerikai márka, amelyet 1936-ban alapítottak Bostonban. Eredetileg technikai ruházatot biztosított a haditengerészeti tisztek, rendőrök, tűzoltók és a különleges szolgálatok ügynökei számára. Bár a márka ajánlata jelenleg szélesebb közönség számára készül, a ruhák megalkotását még mindig az USA-ban lévő különböző egyenruhások (sőt a Fehér Ház dolgozói is) inspirálják. A több évtizedes tapasztalatnak köszönhetően a BLAUER USA termékei nem csak egyedi formavilággal és mintázatokkal rendelkeznek, de a tartósság és a funkcionalitás jellemzi őket.

A 2020-as Őszi/Téli szezon női ajánlatában a márka eredeti modelleket, magas minőséget és kényelmet kínál. Választékában többek között béléses szabadidőcipőket, edzőcipőket, magassarkú cipőket találunk, amelyeket különleges mintázatuk és sportos alakjuk tesz egyedivé. A legújabb darabokat leginkább a világos és sötét színek jellemzik, amelyek apró, eltérő színű elemekkel lettek gazdagítva (arany, rózsaszín, kék). A lábbeliket úgy alkották meg, hogy sok féle stílus viselése esetén is megállják a helyüket, legyen szó sportos vagy klasszikus stílusról.

A BLAUER USA nőknek készült termékei között állatmintás szövet házizsákokat és fémes színű, sötét elemekkel díszített darabokat is találhatunk.

A BLAUER USA nőknek készült termékei elérhetőek a Gomez.hu oldalon