Boss x Justin Teodoro – új kapszulakollekció

A Boss legújabb kollekciójába a művészetet is belevonja. A márka ruháit és kiegészítőit képviselő legújabb irányvonalának létrehozásához a New York-ban lakó, kanadai származású művészt és illusztrátort, Justin Teodoro-t kérte fel.

Justin Teodoro a Parsons School of Design egykori tanulója. Női kollekciókat alkotott már többek között a Tuleh, a Cynthia Steffe és a Kenneth Cole részére is. Miután már nyolc éve jelen volt ebben az iparágban, úgy döntött, hogy összekapcsolja két szenvedélyét, a divatot és a művészetet felhasználva az eddig divatillusztrátorként, grafikai művészként és kreatív konzultánsként szerzett tapasztalatait és ötleteit. Jelenleg Teodoro a világ legnagyobb márkáival dolgozik együtt, úgy mint: Louis Vuitton, Moschino, Jason Wu, Diane Von Furstenberg, Lancôme, Shiseido.

Tapasztalatainak és ötleteinek összekapcsolásából létrejött a Boss x Justin Teodoro kapszulakollekció, amelyben a fő motívumok a következők: rózsaszín szív és kék csillag, amelyek a szerelmet és a vágyakat képviselik.

A grafikák Teodoro egyedi stílusában jelennek meg, ábrázolta a Boss logóját is, ám frissített grafikai verzióban; Ezek a motívumok mind nagyobb feliratok, mind nyomtatok, mindpedig egységes háttér formájában megjelennek a női és férfi pólókon, ingeken, pulóvereken, szvettereken, garbókon, kabátokon, táskákon, övtáskákon, kendőkön és cipőkön is.

 

A Boss x Justin Teodoro kapszulakollekciójának női termékei elérhetőek a Gomeznél is, itt.

 

A férfiak számára megalkotott termékek pedig itt érhetőek el.