Buscemi – új márka Gomeznél!

A Buscemi egy amerikai márka, amelyet 2013-ban alapított Jon Buscemi. A tervező a divat iránti szenvedélyét exkluzív és limitált kiadású edzőcipők gyűjtésével kezdte. Abban az időben Jon Buscemi sok barátja alapított saját márkát streetwear stílusban, ezeknek a kapcsolatoknak köszönhetően a tervezőt a DC Shoes gördeszkacipő-márka alkalmazta. Ezután a Lotto kreatív igazgatója lett, amely egy olasz tenisz- és futballmárka. A következő években sikerült az Oliver Peoples márkánál elhelyezkednie, amely luxusszemüvegeket készít. Az utolsó projekt, amelybe a Buscemi márka létrehozása előtt bekapcsolódott, a Gourmet lábbelimárka bevezetése volt.

A Buscemi kiemelt feladata tökéletes cipők megalkotása, amelyeknek nem akad versenytársa a piacon. A Buscemi sikeresen valósítja meg terveit a márka legendás edzőcipőit olasz kézművesek készítik, akik kézzel varrják a cipőket és a fűzőket, széleiket kézzel festik. Az egész folyamat azt hangsúlyozza ki, hogy a legfontosabb a minden részletre való odafigyelés, és a tökéletes termék elkészítéséhez nem lehet kapkodni. Mindez azt eredményezi, hogy egy pár cipő elkészítése akár 24 órát is igénybe vehet. Ezenkívül a lábbelieik a legjobb bőrből készülnek, és kiváló minőségű elemekkel díszítik őket – pl. 18 karátos aranylakatokkal. A cipőt díszítő aranylakat is jellegzetes eleme a Buscemi márkának.

A tervező New York utcáiból merít ihletet, és olyan innovációknak köszönhetően fejleszti a márkát, amelyek új élményeket nyújtanak a vásárlóknak, és segítik őket abban, hogy eredeti módon fejezzék ki magukat. A Gomez ajánlatában megtalálhatóak a Buscemi márka férfi cipői. Tekintsd meg a márka kínálatát!