Gaëlle Paris – új márka a Gomeznél!

A Gaëlle Paris olasz márkát 2009-ben alapították. Olasz gyökerei ellenére a márkának francia neve van, mivel a párizsi "nonsalancia", azaz a "nemtörődömség" stílus ihlette. A Gaëlle Paris az egyedi nyomatok és szokatlan formák létrehozásának, valamint az élénk színek használatának köszönhetően hódította meg a divat világát szerte a világon. E megjelenési forma alkotta meg a márka identitását, amely a jellegzetes, dinamikus és modern stílus szinonimájává tette.

A Gaëlle Paris ruházati cikkeket, lábbeliket és kiegészítőket kínál nőknek és férfiaknak. Nőies ruhák, eredeti mintájú pólók, tökéletesen szabott öltönykabátok, pulóverek és melegítőnadrágok ez csak néhány termék divatos ajánlataik közül. A márka ajánlatából a látványos táskák hátizsákok, övek, és egyéb termékek sem hiányoznak. Az ilyen sokrétű kínálat lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen alkalomra megfelelő stílust alakíthass ki – a hétköznapokra, vörös szőnyeges estélyekre vagy akár edzéshez.

A legújabb Gaëlle Paris kollekció már elérhető a Gomeznél. Javasoljuk, hogy ismerkedj meg az új szezon inspiráló lehetőségeivel!