Jennie és Solange a Calvin Klein kampányában

A Calvin Klein bemutatta 2022-es tavaszi kampányát, amelyben a Blackpinkből Jennie, Solange Knowles, Dominic Fike, Deb Never és más fiatal tehetségek vesznek részt. A kampány a mindennapi viseletre koncentrál – farmerek, pólók, topok ésfehérnemű az új szezonra. A sztárokat Glen Luchford fényképezte – az analóg stílusú fotók nosztalgikus hangulatot árasztanak, és a 90-es évek esztétikáját idézik.

A Calvin Klein tavaszi kampánya a közösség és az emberi kapcsolatok fontosságára hívja fel a figyelmet. Minden sztár megosztja történetét, elmondja, mit jelent számára a befogadás, az emberi kapcsolatok és a körülöttük élők támogatása. A közösség fontosságának további hangsúlyozása miatt a kampány az „All Together” nevet kapta.

Fiatal sztárok mutatják be a 90-es évek ihlette kollekciót. – melyeket többek között a következők teszik ki:  bő farmer, rövid topok, karkötők, valamint a ruha alól kilógó alsóneműk. A ruhadarabok többsége semleges, klasszikus színekben kapható – többnyire fekete-fehérben. Az ilyen elemek univerzálisak, a mindennapi stilizációk létrehozását is lehetővé teszik, sőt lehetőséget biztosítanak különféle kombinációk létrehozására egyéni stílusban. Az új Calvin Klein kollekció már elérhető a Gomeznél – vásárolj most!