Oscar Jacobson – új márka Gomeznél!

Az Oscar Jacobson egy svéd márka, amely prémium férfiruházatot kínál. Története 1903-ban kezdődött. 1908-ban, amikor a piacot a kizárólag szabók által készített termékeket kínáló cégek uralták, az Oscar Jacobson már elkezdte „ready to wear” termékeit kínálni. Ez az akkor még forradalmi ötlet lehetővé tette az öltönyök árának jelentős csökkentését. Általuk többen férhettek hozzá ilyen termékekhez. A márka másik fontos újítása az öltönyvarrás folyamatának szakaszokra való osztása volt – ez lehetővé tette a minőség jelentős javítását és a termék jobb ügyfél alakjához való hatékonyabb illesztését. Sőt, 1980-tól a márka a svéd királyi család hivatalos ruházati ellátója.

További erénye, hogy az Oscar Jacobson a „slow fashion” szellemében dolgozik. Hogy ez mit jelent? A márka a ruházat minőségét helyezi előtérbe, és biztosítja, hogy az általa kínált öltönyök akár 10 évig is használhatók legyenek. Ahhoz, hogy ez lehetséges legyen, az Oscar Jacobsonnál csakis igen tartós anyagokat használnak, és ügyelnek, hogy a szabásminták tökéletesek legyenek. Emellett a márka igyekszik tudást is átnyújtani felhasználóinak, ruhái és kiegészítői gondozására oktat, hogy a vásárlók sokáig tudják őket használni.

Az Oscar Jacobson egy nagy hagyományokkal rendelkező cég, amely az időtlen stílusra és a legmagasabb minőségű kidolgozásra összpontosít. A hagyományos szabást és a részletekre való odafigyelést az innovációval és a divatos szabásmintákkal ötvözi. A márka a skandináv minőséget és a legjobb minőségű olasz szöveteket kínálja, amelyeknek köszönhetően a legigényesebb vásárlók is megtalálják a számukra legmegfelelőbb darabokat. A márka kínálatában a férfiruházat öltönyök, ingek, szvetterek és kabátok széles választéka található. Tekintsd meg te is kínálatunkat, rendelj!