• AKÁR -40% | KÓD: LOVE23

    Több
  • FINAL SALE AKÁR -70% ÉS TÖBB!
     WOMEN | MEN | KIDS

  •   -15% kedvezmény az első vásárláskor

ruházat

A női divat a 2021-es Őszi/Téli szezonban elsősorban a kényelmet és a funkcionalitást hangsúlyozza, de merészebb, előremutatóbb javaslatok is megjelennek, amelyeket a modern formák és a színek lázadó jellege tesz teljessé. Emellett a kiváló minőségű anyagok is megjelennek, például a gyapjú, a kasmír és a bőr, amelyek többek között pulóverek, kabátok és szoknyák formájában öltöttek testet. Az FW21 szezonban a női ruházat kollekcióit a minimalizmus, az athleisure, valamint a total look jellemzi, az egységes színek és az azonos típusú textúrák kaptak főszerepet.

A női ruházati cikkek a jelenlegi szezonban elsősorban pulóvereket, kabátokat, casual nyomatos pólókat, sportpólókat, mintás női blúzokat, hivatalos stílusú ingeket, mellényeket, elegáns zakókat és blézereket, meleg pulóvereket és overálokat tartalmaz. Az ajánlatban strandruhák és fürdőruhák is megjelennek. A nadrágjavaslatok között a szövet és a farmeranyag kapta a főszerepet. A felsőruházati termékek kabátokat, elegáns hosszú kabátokat, trenchkabátokat, ballonkabátokat és meleg, standard valamint maxi tíúusú ujjatlan kabátokat foglalnak magukban.

A pamut, a gyapjú és a kasmír a vezető szövet. A tompa színek összefonódnak a bordó és a palackzöld erős árnyalataival. A modern minták a monokróm javaslatok alternatíváját jelentik, az innovatív szövetek pedig a ruházati és sportruházati termékeket kényelmessé és praktikussá teszik. A 2021-es Ősz/Téli szezonban a logománia szintén vezető trend, amely még mindig jelentős mértékben megtalálható a kifutókon. A cégek monogramjaikat sokféle formában, gazdag kivitelben és még sok más elemmel gazdagítva jelenítik meg a Gomez legújabb, széles választékában.