UGG & WHITE MOUNTAINEERING

Együttműködésük részeként az UGG és a WHITE MOUNTAINEERING márkák bemutatják közös kollekciójukat a 2021-es ŐSZI/TÉLI szezonra!

A WHITE MOUNTAINEERING-et 2006-ban Yosuke Aizawa indította útjára - egy olyan tervező, aki más híres márkákkal is együttműködött, köztük a Moncler W-vel és a Burton Thirteen-nel. A WHITE MOUNTAINEERING három fő jellemzővel rendelkezik: kiváló tervezés, magas fokú használhatóság és magas szintű technológia. A márka ezeket az elemeket ötvözve felsőruhákat, cipőket és kiegészítőket gyárt mind alkalmi, mind sportos stílusban.

Az UGG márkanév 1978-ban jött létre. Egy ausztrál szörfös alapította, aki szerette volna megfertőzni a világot a báránybőrből készült termékek iránti szeretetével. Az UGG minden új kollekcióval lenyűgözi követőit. 2003-ban pasztellmodelljeivel kezdve a Jimmy Choo-val folytatott kampány merész modelljein át a fényes díszekig (ez utóbbi a Swarovski Elements közreműködésével). Ma az UGG nemcsak barna és fekete hócsizmákat, de csizmákat, papucsokat és számos egyéb terméket is kínál.

Közös kollekciójuk mindkét márka legjobbjait ötvözi, fenntartva az esztétikát, az időtlen színeket és a prémium anyagokat. Az együttműködés eredményeit januárban láthattuk először, a párizsi divathét kifutóján. Ezen exkluzív ajánlatuk csak egyes kiválasztott terjesztési csatornákon keresztül lesz elérhető.

A sport által ihletett magas talp, a fém elemek és az időtlen, monokróm színek jellemzik leginkább a CA805 edzőcipőt. A modern megjelenést az UGG márkára jellemző puha lépést lehetővé tévő talp, valamint a stílus funkcionalitása és harmóniája biztosítja.

A UGG & WHITE MOUNTAINEERING különleges párosának CA805 edzőcipője elérhető a Gomez.hu oldalon