Szállítás ideje és módja

 

CSOMAG

FutárA rendelés értéke 24 900 ft alatt A rendelés értéke 24 900 ft felett

990 HUF

0 HUF

 

Az árut a fizetés beérkezésétől számított 24 órán belül (utánvétre nem vonatkozik) a Csomagküldő.hu-n, a DPD-n, az Express One-on, a Fáma Futáron vagy a magyar postán keresztül szállítjuk. A megrendelés végrehajtásának szintjeiről e-mailben értesítjük. A megrendelés teljesítési ideje 3-5 munkanap.

 

 

Házhozszállítással történő megrendelések esetén a kézbesítést a Magyar Posta vagy a következő három futárcég valamelyike ​​végzi: DPD, Express One, Fáma Futár. A 689 csomaggyűjtő pont egyikébe történő megrendeléseket a Csomagküldő.hu szállító hajtja végre - ezen pontok teljes listája ITT található. Minden esetben lehetséges utánvéttel fizetni (maximum 220 000 Ft értékű megrendelés esetén). Kártyás fizetés nem lehetséges.

A megrendelés leadása után nyomon követheti a kiszállítás menetét a Packeta International (Csomagküldő) logisztikai szolgáltató rendszerében, amely megfelelően kezeli a Lengyelország és Magyarország közötti szállításokat-> ITT. Értesítést kap abban a pillanatban, amikor a kiszállító átveszi a csomagot a GOMEZ-től, valamint akkor, amikor a magyarországi futár átveszi azt. Gyűjtőpontra történő megrendelés esetén az információkat a csomagátvételről szóló utasításokkal együtt kapja meg azután, hogy a csomag ott el lett helyezve.

Lakcímre történő kézbesítés esetén a futár, amennyiben a csomagot nem tudja kézbesíteni, a következő munkanapon újabb kézbesítési kísérletet tesz. Ha a csomag nem kerül kézbesítésre, azt visszaküldik a feladónak. Átvételi pontra történő megrendelés esetén a csomag max. 7 munkanapig kerül eltárolásra az átvételi ponton, vagy az ügyfél kérésére meghosszabbítás lehetséges. 

 

 

EGYÉB ÜGYFÉLSZOLGÁLATI KÉRDÉSEK: