• GOMEZ FASHION WEEK AKÁR -40% | KÓD: GFW24

    Több
  •   -15% KEDVEZMÉNY AZ ELSŐ VÁSÁRLÁSKOR

Bokacsizmák inspirációk nők számára

Lapos talpú, telitalpú és magas sarkú változatban. A klasszikus, elegáns vagy rockos változatban elérhető bokacsizmák mind a mindennapi, mind az eredeti és a merész stilizációkhoz is megfelelnek, különleges alkalmakra is felvehetjük őket. Évszaktól függetlenül viselhetjük rövidnadrággal, szoknyával vagy ruhával midi és maxi hosszúságban és nadrággal is, ezáltal érdekes eleme lehet női ruhatárunknak. Azok a hölgyek, akik a streetwear vagy a Glam Rock  stílusú bokacsizmát részesítik előnyben, sok inspirációt találhatnak e kollekcióban.

Bokacsizmák a Gomez ajánlatának áttekintése

A bokacsizmák nem csak stabil, lapos, klasszikus cipők, amelyek a boka fölé érnek. A Gomez 2021-es Őszi/Téli szezonra szóló ajánlatában a bokacsizmák különböző variációkban jelennek meg: biker, cowboy, telitalpú, teli sarkú , tűsarkú. A bokacsizmák fekete, barna és szürke színekben, különböző mintákban és díszítőelemekkel érhetőek el. A cipők eredeti díszítéssel és díszítő elemekkel rendelkeznek: szalagok, pántok, csatok, láncok, szegecsek. Klasszikus bokacsizmákat kínál a Twin-Set, a Michael Kors, a Calvin Klein, a Liu Jo és a Tommy Hilfiger.

Elegáns, tűsarkú modelleket kínál a Casadei, az Elisabetta Franchi, valamint a Furla többek között kivételes konyakszínben, és klasszikus feketében. Teli sarkú darabokat kínál többek között a Tory Burch és a Le Silla - termékeiket párnázott varrás és a márkák monogrammja díszíti. A Versace Jeans Couture az FW21-es szezonra díszítő elemeinek gazdagságával, valamint széles, fémes színpalettájával vonzza magára a figyelmet.