Szerződéstől való elállás

Amennyien kétségeid merültek fel, vagy kérdésed van, keresd fel a Gomez Ügyfélszolgálatát. Kizárólag a Gomez foglalkozhat a visszatérítések/reklamációk felvételével.

Szerződéstől való elállás űrlap

Szerződéstől való elállás űrlap

Töltsd ki a honlapunkon látható szerződéstől való elálláshoz szükséges a nyomtatványt.

Kérdés esetén forduljanak Ügyfélszolgálatunkhoz

[email protected]

A szerződéstől való elállás szándékát online is benyújthatja vagy személyesen is tud nyilatkozatot tenni.

Csomagolás

Csomagolás

A feladat egyszerűsítése érdekében a  újraszállításra szolgáló csomagolást alkalmazunk. Helyezze a visszaküldött tételeket a dobozba, csatolja a kifizetési űrlapot vagy a saját kezűleg szerkesztett elállási nyilatkozatát, és ha lehetséges, a nyugta másolatát. Zárja le a dobozt.

Küldemény

Küldemény

Küldje vissza az árut az alábbi címre:

GOMEZ returns
GLS Hungary
2351 Alsónémedi
GLS Europa u.2.
Hungary

vagy vidd el az alábbi linken látható egyik GLS pontra a visszaküldési címke kinyomtatását követően:
https://gls-group.eu/HU/hu/depo-csomagpont-kereses

Visszaszállítás

Visszaszállítás

A csomagküldést ki kell fizetnie. A bérmentesítés nélküli (portó) csomagokat visszaküldjük Önöknek, ezáltal pénzvisszatérítésre nem kerül sor. Kérjük személyesen ne hozza el a csomagot, postán kell elküldeni legjobb ajánlottan, hogy követni lehessen. A megadott címről a csomagot átadják a Gomeznek. További kérdések esetén forduljon a Gomez Ügyfélszolgálatához.

Pénz

Pénz

A szerződéstől való elállási nyilatkozat kézhezvétele után visszatérítjük Önnek a bankszámlájára. A folyamat maximum 14 napot vesz igénybe, de meghosszabbítható, amíg meg nem kapja az termékeket, vagy nem bizonyítja, hogy visszaküldték őket.

 1. A megvásárolt áruk a szállítmány kézhezvételétől számított 30 naptári napon belül visszaküldhetők. A visszaküldendő árukon nem mutatkozhat a használat semmilyen jele, azoknak épeknek kell lenniük, és az eredeti címke rajtuk kell hogy legyen.
 2. Kétféleképpen történhet a visszatérítés:
 1. Online űrlap segítségével:
  1. A https://gomez.hu/hu/return/index címen bejelentkezett Ügyfelek számára
  2. A https://gomez.hu/hu/returnOrder címen be nem jelentkezett Ügyfelek számára
 2. A szállítmányhoz csatolt szerződéstől való elállásról szóló űrlap segítségével. Az űrlapot ki is nyomtathatja. Letölthető a https://gomez.hu/upload/HUterms/6_Minta_-_elallas_a_szerzodestol_minta_HU.pdf címen
 1. Kérjük, az űrlapon egyértelműen jelölje meg a visszaküldendő termékeket, írja le a visszaküldés okát. Kérjük, írja be a pénzvisszatérítéshez szükséges számlaszámát! Ezt a nemzetközi IBAN nyilvántartási szabványnak megfelelően tegye! Megadhat egy másik számlaszámot is (nem kell hogy az legyen, amellyel vásárolt), a számlatulajdonos teljes nevével együtt.
 2. Kérjük, az űrlapot csatolja a csomaghoz a visszaküldött áruval együtt. A szállításhoz használhatja azt a Gomez kartont, amelyben a megrendelést kiszállították. Ha eltávolítja a védő réteget a kartondoboz belsejében található ragasztócsíkról, lehetővé válik a csomagolás újbóli rögzítése.
 3. Kérjük, a dobozon az alább megadott pontos visszaküldési címet adja meg. Kézzel ráírható vagy nyomtatható.

            GOMEZ returns
            GLS Hungary
            2351 Alsónémedi
            GLS Europa u.2.
            Hungary

 1. A visszaküldést ajánlott levélben vagy futárral kell teljesíteni, saját költségére. Kérjük, tartsa meg a postai küldemény feladásának visszaigazolását, és jegyezze fel annak számát, mivel az lehetővé teszi, hogy nyomon kövesse a szállítmányt. Ennek köszönhetően biztosan tudja majd, hogy az áru beérkezett a gyűjtőhelyre.
 2. Felhívjuk figyelmét, hogy a címzett költségére vagy utánvéttel feladott csomagokat nem veszünk át, ennek költségét nem fedezzük. Az így küldött csomagokat visszaküldik a feladónak. Ugyanakkor a 14 napos időszak, amely során a visszatérés megtörténhet, nem szünetel, s ezáltal időtúllépésre kerülhet sor.
 3. Miután a csomag megérkezett a megadott címre, az árut onnan a mi költségünkre a Gomez központjába küldjük. Ez a folyamat hetente kétszer zajlik, ami meghosszabbíthatja a visszaküldés elfogadásának és feldolgozásának idejét, valamint ezáltal a pénz visszatérítését is. Kérjük azonban, hogy legyen megértő, mivel az így előre tervezett logisztikai folyamat célja a költségek minimalizálása és a szállítás megkönnyítése.
 4. A visszaküldött áru átvételét követően ellenőrzésre kerül. A visszaküldés elfogadásáról információt kap arra az e-mail-címre, amelyről a megrendelést leadták. A visszatérítés akkor kerül pozitív elbírálásra, ha az áru megfelel az elvárásoknak. A visszatérítésre maximum 14 nappal azután kerül sor, hogy a csomagot a Gomez központjában átvették (nem attól a pillanattól számítva, amikor Ön elküldi a csomagot).

 

 

 


EGYÉB ÜGYFÉLSZOLGÁLATI KÉRDÉSEK: