Szerződéstől való elállás

Szerződéstől való elállás űrlap

Szerződéstől való elállás űrlap

Töltsd ki a csomagban található szerződéstől való elállásról szóló űrlapot

Kérdés esetén forduljanak Ügyfélszolgálatunkhoz

uzlet@gomez.hu

A szerződéstől való elállás szándékát online is benyújthatja vagy személyesen is tud nyilatkozatot tenni.

Visszatérítés módja

Visszatérítés módja

A csomagot saját költségedre külded el

Csomagolás

Csomagolás

A feladat egyszerűsítése érdekében a  újraszállításra szolgáló csomagolást alkalmazunk. Helyezze a visszaküldött tételeket a dobozba, csatolja a kifizetési űrlapot vagy a saját kezűleg szerkesztett elállási nyilatkozatát, és ha lehetséges, a nyugta másolatát. Zárja le a dobozt.

Küldemény

Küldemény

Küldd el a csomagot címünkre:

GOMEZ SP. z o.o. sp.k.
ul. św. Mikołaja 1
62-080 Swadzim
Lengyelország /POLSKA

Visszafizetés

Visszafizetés

A szerződéstől való elállási nyilatkozat kézhezvétele után visszatérítjük Önnek a bankszámlájára. A folyamat maximum 14 napot vesz igénybe, de meghosszabbítható, amíg meg nem kapja az termékeket, vagy nem bizonyítja, hogy visszaküldték őket.

Tudomásul vesszük, hogy az online vásárlásnak megvannak a saját szabályai. Nincs lehetőség kipróbálásra vagy "kézzelfogható" kapcsolatra a vásárolni kívánt ruhákkal. Ezért minden tőlünk vásárolt terméket kipróbálhat, és vissza is vonhatja a szerződést a csomag átvételétől számított 14 napon belül, ha a termék nem felel meg az elvárásoknak. A távértékesítési szerződéseket a Szabályzat tartalmazza.

1. Jelentkezz be a fiókodba a gomez.hu oldalon, kattints a Profil fülre, majd a VISSZATÉRÍTÉS mezőre. Megjelenik az általad leadott rendelések listája. Válaszd ki azt, amely az általad visszaküldendő termékre vonatkozik és kattints a SZERZŐDÉSTŐL VALÓ ELÁLLÁS gombra. Amennyiben nincs Gomez.hu fiókod, kattints IDE és töltsd ki a megrendelési adatokat a folytatáshoz. 
2. Jelöld ki az adott terméket, add meg az adott mennyiséget, és lehetőleg azt is, hogy miért szeretnél elállni a szerződéstől, majd kattints a TOVÁBB gombra.
3. Válaszd ki az áruk visszatérítési formáját és a fizetési módot majd kattints a TOVÁBB gombra.
4. Olvasd vissza és erősítsd meg az adatokat, majd kattints a SZERZŐDÉSTŐL VALÓ ELÁLLÁS VÉGREHATÁSA mezőre.

 

A megadott e-mail címre küldünk egy e-mailt, amely megerősíti a szerződéstől való elállását. Adja meg a terméket és a kiválasztott visszatérítési formát. Várja meg a visszatérítést. Ez a folyamat akár 14 napot is igénybe vehet. A kifizetéseket az Ön által választott módon hajtjuk végre.

 

EGYÉB ÜGYFÉLSZOLGÁLATI KÉRDÉSEK: